Skyridge Garden

Colour use is one of the best ways to utilise space that brings aesthetics and functionality into the room. We selected a transitional colour palette featuring greyish green and blue while using yellow as the accent colour. Through this choice of combination, we emphasised the vital balance of warm and cool tones. This balance ultimately creates a serene yet lively space to unwind. Colour also serves as a divider in the dining area and the living room, setting a harmonious difference. Complementing the complex colour use is simple and sleek furnishing. Overall, we built a space elevated to the owner’s unique taste – a casual-luxe style suitable for everyday life.

| Residential : Condominium |
| Location : Skyridge Garden, Penang. |
| Area : 900 sqft |
| Completion year : 2019 |